torstai 13. syyskuuta 2012

Kaupungilla

Eilisen pyöräilyretken saalis. Sain sitä mitä hainkin. Käpyjä lisää, hienoja puunkappaleita ja jotain värikästä, tässä tapauksessa orapihlajan oksia marjoineen. Tuo kori on kirppislöytö ja ammottanut tyhjillään odottaen inspiraatiota, joka nyt sitten iski. 
Miehekkeeni katseli kummissaan eräänä iltana kävelyltä tultaessa, kun tyhjensin  hupparini "kengurupussista" käpyjä. Ei ollut edes huomannut kun olin ne jumppatelineiden luona noukkinut.


Tänään kävin kaupungilla hoitamassa virastoasioita. Shoppailuksihan se lopulta meni, mutta tein kyllä hyviä löytöjä Tiimarin kynttiläosastolta.

Tämän syksyn suosikkivärit. Valkoiset sydän-kynttilänjalat löytyi eurolla kirppikseltä viime reissulla. Meillä poltetaan kynttilöitä paljon.

 Suomalaista sukkalankaa oli hyvissä väreissä ja alennuksessa. Perinteisesti ja ohjeiden vastaisesti aion tehdä näistä myssyn. Pitäähän sitä olla myssy joka fiilikseen.

Näitä puukuvioista aion ideoita 
jonkinmoisen joulukalenterin. 
Tai sitten jotain ihan muuta, mene ja tiedä.

 Pinkit servetit ostin, koska ne on pinkit, pallokuvioiset ja oudon muotoiset. Turkoosin pallokynttilän ostin ihan vaan koska se on turkoosi ja pallo. Ja nämä kaikki oli siis alelaareista.

Uskomattoman selviytymisen tehneet krysanteemikimput jatkoivat elämäänsä miniversioina. Kimput kestivät hyvänä ainakin kolmisen viikkoa ja ihan ovat markettikamaa.


Joko arvaatte mihin suuntaa seuraava matka?

Matkakuumetta potien...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti